Pakistan Secretariat Banking Mohtasib OTS Written Test Syllabus Sample Papers

Pakistan Secretariat Banking Mohtasib OTS Written Test Syllabus Sample Papers download from here. Download Banking Mohtasib jobs model papers in pdf. An ombudsman is an official, usually appointed by the government or by parliament but with a significant degree of independence, who is charged with representing the interests of the public by investigating and addressing complaints of maladministration or violation of rights. After applying for the jobs the most important thing in any applicant mind is test preparation. With out preparation of test, you can’t pass the written test. Here model papers are available.

Here Deputy Director, Assistant Director model papers 2019 are available. You can prepare yourself from these model paper. Candidates can also download ots sample papers in pdf format. MCQS questions consist of Verbal Logic, Quantitative Logic and Analytical Logic.

Pakistan Secretariat Banking Mohtasib OTS Written Test Syllabus Sample Papers

Testing Agency
OTS
Sample Papers
Click Here
Job Title
Deputy Director – Legal (Karachi Secretariat) Equivalent to BPS-18
Assistant Director – IT (Karachi Secretariat) Equivalent to BPS-17
Assistant Director (Karachi Secretariat) Equivalent to BPS-17
Assistant Director (Regional Office Multan & Quetta) Equivalent to BPS-17

How To Download OTS Banking Mohtasib Model Papers ?

You can download sample papers of Pakistan Secretariat Banking Mohtasib jobs in ots from here. Download mcqs ots in pdf format. Test Syllabus consist of MCQS having multiple choice questions (MCQs) usually MCQS of Computer, MCQS of Islamiat, MCQS of Chemistry, English MCQS, and ots General Knowledge MCQS also.

Pakistan Secretariat Banking Mohtasib OTS Written Test Syllabus Sample Papers

Multiple Choice Questions of Microsoft Excel

1 A function inside another function is called _______
A. Nested function
B. Round function
C. Sum function
D. Text function
2 Which of the following is not an underline option in the format cells dialog box?
A. Double
B. Single Accounting
C. Double Accounting
D. Single Engineering
3 Formulas in Excel start with
A. %
B. =
C. +
D. –
4 The default header for a worksheet is
A. Username
B. Date and Time
C. Sheet tab Name
D. None
5 Which of the following is not an option of the spelling dialog box?
A. Ignore
B. Ignore all
C. Edit
D. Change
6 Which of the following methods will not enter data in a cell?
A. Pressing the Esc key
B. Pressing an arrow key
C. Pressing the tab key
D. Clicking the enter button to the formula bar
7 The cell reference for cell range of G2 to M12 is _______
A. G2.M12
B. G2;M12
C. G2:M12
D. G2-M12
8 What is the keyboard shortcut for creating a chart from the selected cell range?
A. F2
B. F4
C. F8
D. F11
9 The Software which contains rows and columns is called ______
A. Database
B. Drawing
C. Spreadsheet
D. Word processing
10 You can group noncontiguous worksheets with
A. The alt+enter key
B. The ctrl key and mouse
C. The shift key and the mouse
D. The group button on the standard toolbar
Answers
1 – A / 2 – D / 3 – B / 4 – D / 5 – C / 6 – A / 7 – C / 8 – D / 9 – C / 10 – B

Download-Papers

Updated: October 16, 2019 — 4:52 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ots Results © 2019 Privacy Policy Contact Us